Waktu solat

Monday, 2 September 2013

Segmen Bloglist Aswan Azmy

   Klik banner ni

Assalamualaikum..... hey semua sahabat MP yang baik hati dan budiman. Korang kenal tak blogger ni, mybe ada yang kenal dan mungkin ada yang belum . Pemilik blog ni ada menganjurkan satu  pencarian  dalam segmen "mencari 10 rakan-rakan blogger untuk dimasukkan ke dalam ruangan bloglist Azwan Azmy Blog".


Korang jpm la follow and ikut serta pencarian bloglist ni.... just buat entry & letakkan banner kat ruangan korang. Apa pun selamat mencuba dan mai kita cari tuah ramai-ramai...

Jom :)

Semoga tuah dan rezeki itu untuk MP juga... Amin.

4 comments:

Eira Aikawa said...

Salam perkenalan..
http://eiraaikawa.blogspot.com/2013/09/segmen-bloglist-aswan-azmy.html

mustika pena said...

Salam perkenalan.... ;)Good luck jugak ypp ;)

AyuInsYiraH said...

salam...ayu dtg dr segmen yg sama... ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye..tq

http://www.ayuinsyirah.my/2013/09/segmen-bloglist-aswan-azmy.html

mustika pena said...

Insyaallah pasti.... :)