Waktu solat

Thursday, 5 September 2013

segmen ayu : UPSR oh UPSR


 

Assalamualaikum sahabat.... hye semua, sihat? alhamdullilah.. kalau tak sihat cepat-cepat makan ubat k. 

Oh yea... segmen atas ni? klik banner tu nanti dia akan backlink ke penganjur ok. MP di minta menjawab soalan yang di tanya so jawapan dari MP seperti berikutnya :


tahun bilakah anda menduduki peperiksaan UPSR?
~ MP punya tahun bagi UPSR of course sama dengan derjahnya, iaitu 2006. MP time ni pun derjah 6.. :p

b) apakah keputusan UPSR anda?
~ Urmm... urmm malu lak nak bagitau, 3A1B1C jea. Kalau tuan penganjur kita cikgu Ayu best dalam matematik, mp lak tak sehebat tu dalam matematik that why MP dapat C dalam math. Hehe.. ^_^

c) apakah subjek yang anda paling suka?
~ Time ni belum ada matapelajaran sejarah, time dah kenal sejarah dari derjah 4 but sebab seja dikecualikan of course la bahasa melayu.  Dapat result pun yang A pun bahasa melayu... dua2 paper tu. Penulisan dan pemahaman. :D

OK... DONE

2 comments:

Noor Najwa said...

dri segmen yg sama..follow sini

http://muslimahsejati96.blogspot.com/2013/09/segmen-ayu-upsr-oh-upsr.html

Wan Tsania said...

apapun congratss ;) dah berusaha sdaya mampu ;)

http://wantsania.blogspot.com/2013/09/upsr-oh-upsr.html