Waktu solat

Tuesday, 17 September 2013

Segmen 1st Mama


Assalamualaikum... Jom sahabat MP join kejap, tak susah pun syaratnya boleh buat tak sampai tiga minit pun. Selamat bersegmen.

Tarik tutup: 30hb September 2013
Tuan punya blog nak cari 15 peserta bertuah tau!
Jom cukupkan 30 orang paling kurang. Lagi ramai lagi bagus.

Jangan lupa tinggal jejak di Blog MP yea sahabat. ^_^  Sayang Korang

11 comments:

siti zahara said...

Selamat bersegmen ye..=D

Norhasniza Khalid said...

thanks dear.. kerana sudi join segmen mama..
salam perkenalan dari mama ye..

mustika pena said...

Terima kasih yea... :) salam perkenalan semua.

mustika pena said...

Terima kasih yea... :) salam perkenalan semua.

MG schmidt said...

gud luck join segmen mama ni :)
MG pun join ^_^
ramai gler yg support join kan :)

Tetamu Istimewa said...

Assalamualaikum, singgah dari segmen yang sama dan follow di sini. Jemput ke blog saya pula ya.

http://mieadham86.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

nur farahain said...

datang dari segmen yang sama dan follow jugak,nak mintak klik LIKE : LIKE LIKE LIKE ;)

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

Singgah bw dari segmen mama.. Gud Luck yer..
Done follow kat sini..
Jemputlah singgah dan follow i jugak.. =D
http://farahwahyda.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

AyuInsYiraH said...

salam..ayu dtg dari segmen yg sama..ada masa nanti singgah la ke blog ayu..ayu ada buat segmen bloglist..ada masa boleh la join nanti.tq

http://www.ayuinsyirah.my/2013/09/segmen-1st-mama.html

Sya Mimie said...

datang dari segmen yang sama.. :)

Segmen 1st Mama

Nurul Farahizzati said...

good luck! Ice Princess