Waktu solat

Thursday, 26 September 2013

Oh September GA by Safiena & Friends


Assalamualaikum semua.... :) apa2 hal klik banner kalau nak join tau. Ok dah, nak mula bagus. 

01.09.2013 sehingga 30.09.2013 (Tepat jam 12 tengah malam)
Sempat lagi... jangan risau korang pantas jom cepat2... :)

...........................................................
Gambaran tentang saya yepp, OK! ni nak citer ni,hehehe. MP rasa comel kot, pasal kawan2 ke or kenalan yang baru&lama friend dengan MP cakap MP comel... hurmm. Tam mane la cutenya tak tau la, tapi bila mengadap cermin tengok diri sendiri rasanya yea dah tu comel,,hehehehe. :P

Urmm, kalau nak dilukis doodle sendiri memang tak la. Tak pandai la nak buat, takpe la nak buat macam mana tapi kan, kena bagi satu doodler/blogger yang paling cute dan MP minat memang ada jap eikk.




Haa... ni la. Mesti ramai yang kenal Farah Syamimi. MP suka dengan karton ni nampak cute.. huhu. Tuan punya blog pun :)

Ramai lagi blogger yang MP suka tau, macam Khaty Rbain dan Kenit Cinonet
serta lain2 lagi :) yang tak dapat di nyatakan banyak sangat.

Apa2 pun banyak suka... :D



2 comments:

Kathy Rbain said...

eh..nama kathy pun ada sekali..tq sis..kathy buat doodle biasa,tak secantik sifu2 doodle ni..owner GA ni pun doodler hebat tau?

mustika pena said...

hurm... btul2 tu. Cntik2 la doodle ni tp MP tak pandai la nk buat sndri...hhehehe. Xpe la... :D