Waktu solat

Thursday, 5 September 2013

MENANGI RM250.00

RM50 Menangi RM250.00

Assalamualaikum.... guys jom, still sempat la korang post terus sekarang jugak k...
Just klik banner atas ni... Korang nak menag tak RM50? Nak... k jom sertai sekarang.
Klik kat Enter Now tu tau, tak jumapa? ada.... kat sebelah kanan. Ha.. dah nampak so tunggu apa lagi sertai sekarang. Iku panduan yang di minta tau... start dari Punch Tab. OK... :)

2 comments:

Farah Waheda Wahid said...

cuba memahami entry ni sebenarnya... tapi apa2 pun all the best yer...

mustika pena said...

MP jugak mulanya kliru,,, tp insyaallah rasnya dah cuba terbaik. Apa2 pun klik banner tu dulu and ia akan brblik pd pngnjur sbnar... aturan dia brmula dengan klik Enter Now kat sebelah kanan pastu ia akn bwk ke step strusnya Punch Tab. Kat sini kita kne ikut step yg di minta, ianya mnggnakn laman sosial FB. that all.. ikut sampai hbis. that all... insyaallah nnti akn faham. Kalau MP ada salah info bgtau tau... :) apa2 pn thnk singgah