Waktu solat

Tuesday, 3 September 2013

GIVEAWAY SAYA NAK TEDDY BEAR BY FARISHA


Sempena Hari Raya Adilfitri 2013,
Farisha telah mengadakan Giveaway hebat
yang menawarkan Hadiah Teddy Bear sebagai hadiah utama
Dijemput semua sertai Giveaway ini

Siapakah peserta bertuah yang akan memenangi Hadiah ini??
 Klik SINI Untuk join & Lihat hadiah
Giveaway ini sah dari 19-08-2013 sehingga 09-09-2013
Pemenang akan diumumkan pada 10/09/2013

 Good Luck semua ^.^
Wah!! serius sangat comel dan  menarik sekali hadiahnya. Sahabat, jom join yea... Oh yea jangan lupa yea tinggalkan jejak korang. Serius tak rugi kalau mencuba, lagipun yang penting kita dapat kawan-kawan baru kan  and bonus teddybear baru...... ha mana tau kan, so mai join sempat lagi ni.

Kalau ada rezeki MP nak hadiahkan pada seorang teman istimewa. Waa.... kalau ada rezeki insyaallah pasti dapat kan. Semua orang nak, MP pun nak so mai lah mencuba. 
Semoga MP bertuah untuk kali ni... yea la, dah lama teddybear... alahai kesian MP masih belum punya nampak. Huhuhu... tu pasal MP try nasib, serius baru semalam tengok kawan punya bear besar pastu hari ni jumpa giveawey ni. Moga-moga ada tuah untuk MP.


Semoga sahabat semua jugak bertuah, amin... 

16 comments:

SFaezah said...

jom join my 1st GA! http://sfaezah.blogspot.com/2013/09/mini-giveaway-by-sfaezah.html

mustika pena said...

insyaallah, pasti.... thank yepp. Jom2... kita join ramai2 agak semua sahabat :)

Eira Aikawa said...

Good Luck..
http://eiraaikawa.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Tsania Shukri said...

all da best ya ;)

http://wantsania.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

ain. said...

goodluck :) dr GA yg sama..

http://blogcontestgiveaway.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

DIARI FARISHA said...

Perhatian kepada peserta Giveaway..Ada syarat terbaru yang perlu dipenuhi sebab ada sponsor baru…Hadiah yang ditawarkan oleh sponsor boleh lihat sini :- http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2013/09/perhatian-peserta-ga-teddy-bear.html

mustika pena said...

Ok...thank yepp atas infonya yea. Apa2 pun ... good luck semua pada kekawan.... :)

Artiqa Horvejkul { IKA } said...

Good luck! dtg dari G.A yg sama. Jemput singgah blog saya. Done follow u. Follow me back ? Nice blog btw :)

http://mizzikastories.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Jom join G.A yang gempak ni. Banyak hadiah menarik:

http://schomells.blogspot.com/2013/09/segmen-santai-september-by-cik-akak.html
http://schomells.blogspot.com/2013/09/mini-giveaway-by-sfaezah.html
http://schomells.blogspot.com/2013/09/oh-september-ga-by-safiena-friends.html
http://schomells.blogspot.com/2013/09/topap-giveaway-by-yong-atira.html
http://schomells.blogspot.com/2013/09/segmen-tinggalkan-url-blog-url-entry.html
http://schomells.blogspot.com/2013/08/1st-giveaway-by-adkdayah.html
http://schomells.blogspot.com/2013/08/golden-giveaway-by-pinky-minky.html
http://schomells.blogspot.com/2013/08/first-giveaway-ciknyoonyalita.html
http://schomells.blogspot.com/2013/08/segmen-cn-nak-bagi-hadiah-nak-tak.html
http://schomells.blogspot.com/2013/08/giveaway-gempak-by-eyqin-bilah-and.html
http://schomells.blogspot.com/2013/08/mini-giveaway-birthday-ieta.html

ain. said...

Jm join GA Ni :)

http://blogcontestgiveaway.blogspot.com/2013/08/menangi-rm25000.html

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

nice entry dear..gud luck!!

dr GA yg sama
http://wanieysqaliefsuka-ga-contest.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Nisa Shahrien said...

good luck!!!

http://nisashahrien.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Solehah Shamsuddin said...

Saya bw sini dari :

http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

&

http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2013/08/mykad-smart-shopper.html

Dianaa said...

dari GA yang sama. good luck! ^^
Giveaway Saya Nak Teddy Bear by Farisha

farra anuar said...

Hi . kita singgah sini . hihi :)

http://farraanuar.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Aisha Fauzi said...

Blogwalking sini dari ga yang sama :) Goodluck ^^
http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Kasih Lestari said...

Datang Blogwalking....

Jom Join GA mencari 100 Pemenang: September Giveaway By Kasihlestariabadi