Waktu solat

Friday, 30 August 2013

~2nd Giveaway by Hijab Valley~


Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Semoga allah s.w,t melimpahkan rahmat dan hidayahnya untuk kita semua hambanya. Amin..

Sahabat! ayuh kita perangi bangsa yang sedang memperlekehkan islam, sesuka hati mengambil nyawa setiap insan. Bangunlah kita menegakkan kebenaran, boikot segala barangan dari negara kejam. Insyaallah, kemenangan milik yang benar. Semoga allah, permudahkan segala urusan dan memberikan keamanan dan keselamatan buat saudara seakidah kita di luar sana khasnya bumi Mesir yang kian bergetar. Amin.... Ya Rabb.

Tagg to :  Syuhada Baharudin,asyu asyura novelis

4 comments:

mustika pena said...

Jom pakat join segmen ni sahabaT, sekaligus marilah kita sama2 mendoakan dengan hati yang ikhlas akan keselamatan dan kesejahteraan saudara seislam kita di luar sana. Jangan lupa join site MP and berkongsi komen2 yang bernas yea. Untuk join sila tekan ( klik ni yea). Maaf semalam berlaku sedikit problem untuklink ni... selamat mencuba semua!! :)

mustika pena said...

Hurm.... puas nak sattle backlink. Blog skit prblem... sangkut2. Biasa budak blogger baru.... xpe la, selamat yea kawan2. :)

mustika pena said...

Yeah.... berjaya juga. K kawan2 yg singgah klau nk join klik jea ok. Dah boleh

siti zahara said...

Selamat bersegmen
Dari segmen yg sama
http://sekuntumbungazara.blogspot.com/2013/09/2nd-giveaway-by-hijab-valley.html
follow sini No41
jemput follow blog zara nanti ye
time kacih..=D